image img-fluid

BMUSA MULTİ PLUS

image

BMUSA MULTİ PLUS

AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE

Bitkide protein yapımını artırır. Vitaminler ve mikro elementleri birleştirir. Koenzim ve apoenzim oluşumunu artırır. Kök gelişimini ve çiçek oluşumunu hızlandırır. Dona karşı bitkiyi korur, don zararını hafifletir.

İçeriğindeki yoğun organik madde ve carbon ile bitkinin etkin beslenmesine yardımcı olur ve içerdiği maddeler İBA hormonu üreten BMusa Mikrobiyal gübrede bulunan bakterileri teşvik edip, kök gelişimini hızlandırır. Yüksek organik içeriği ile sentetik gübre kullanım sonucu oluşan olumsuz sorunları ortadan kaldırarak toprağın verimini artırır. Toprağın doğal yapısını korumak ve verim artırmak için BMusa AMİNO ASİT Multi Plus kullanılmalıdır.

Broşür (Türkçe) Broşür (İngilizce) Broşür (Arapça)
Kullanım Alanı Yapraktan Uygulama Topraktan Uygulama
Sebzeler (patlıcan, biber,
domates)
100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek
ekimden 2 hafta sonra uygulama yapılır.
20 gün ara ile 3-4 defa tekrar edilir.
2 lt/da ekim ile birlikte uygulanmaya
başlanır. 15-25 gün ara ile 2-3 defa
tekrar edilir.
Narenciye 100 lt suya 300 ml doz ile meyve
tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez
tekrarlanır.
2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden
itibaren 15-25 gün ara ile uygulanır.
Meyve Ağaçları (elma, armut v.s.) 100 lt suya 300 ml doz ile meyve
tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez
tekrarlanır.
2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden
itibaren 15-25 gün ara ile uygulanır.
Tarla Bitkileri 100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek
ekimden bitki boyu 15 cm olunca 2 kez
uygulanır.
2 lt/da dozda her sulama ile
uygulama yapılır.
Bağlar 100 lt suya 250 ml dozda yaprak oluşumu
sonrası koruk dönemine kadar 2 kez
uygulama yapılır.
1,5-2 lt/da dozda yaprak oluşumu
takiben 2 kez uygulama yapılır.
Ayçiçek, Mısır, Pamuk, Kanola 100 lt suya 300 ml dozda bitki 3-5
yaprak olduktan sonra 20 gün ara ile 2-3
uygulama yapılır.
2-3 lt/da dozda 20 gün ara ile 2 kez
uygulama yapılır.
Çilek 100 lt suya 250 ml dozda dikimden sonra
2 -3 kez 20 gün ara ile uygulanır.
2 lt/da yaprak oluşumu takiben 2
kez 20 gün ara ile uygulama yapılır.
Muz Meyve tutumundan takiben 300 ml
dozda 20gün ara ile 2-3 kez uygulanır.
3 lt/da meyve oluşumu takiben 2-3
kez 20 gün ara ile uygulama yapılır.
Kavun, Karpuz, Kabak 3-5 yaprak oluşumundan sonra 100 lt
suya 250 ml dozda 2-3 kez 20 gün ara
ile uygulanır.
2 lt/da dozdan 3-5 yapraktan
itibaren 20 gün ara ile 3 kez
uygulama yapılır.