image img-fluid

BMUSA MULTİ

image

Tamamen bitkisel kaynaklı bir ürün olup, yüksek organik madde içeriği sayesinde toprağın bünyesini zenginleştirir. Fidelerde hızlı kılcal kök atımı sağlar. Bitkinin vejetatif gelişimini teşvik eder. Döl arası mesafe düzenli ve belli bir homojen dağılımın olmasını sağlar. Topraktan ve yapraktan uygulamada bitkide ve meyve de istenilen doku sertliğini sağlar. Meyvelerin kalitesini ve raf ömrünü uzatır.

Broşür (Türkçe) Broşür (İngilizce) Broşür (Arapça)
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W
Organik Madde
%30
Organik Karbon
%15
Organik Azot
%2
Serbest Aminoasit
%6
Suda çözünür Potasyum Oksit (K2O)
%2
pH
5,5-7,5

Kullanım Alanı

Yapraktan Uygulama

Topraktan Uygulama

Sebzeler (patlıcan, biber,
domates)

100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek
ekimden 2 hafta sonra uygulama yapılır.
20 gün ara ile 3-4 defa tekrar edilir.

2 lt/da ekimden 2 hafta sonra
uygulama yapılır. 20-25 gün ara ile
2-3 defa tekrar edilir.

Narenciye

100 lt suya 300 ml doz ile meyve
tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez
tekrarlanır.

2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden
itibaren 25 gün ara ile uygulanır.

Meyve Ağaçları (elma, armut v.s.)

100 lt suya 300 ml doz ile meyve
tutumundan sonra 20 gün ara ile 3-4 kez
tekrarlanır.

2-3 lt/da doz ile çiçek döneminden
itibaren 25 gün ara ile uygulanır.

Tarla Bitkileri

100 lt suya 250-300 ml ürün ilave ederek
ekimden bitki boyu 15 cm olunca 2 kez
uygulanır.

2 lt/da dozda her sulama ile
uygulama yapılır.

Bağlar

100 lt suya 250 ml dozda yaprak oluşumu
sonrası koruk dönemine kadar 2 kez
uygulama yapılır.

1,5-2 lt/da dozda yaprak oluşumu
takiben 2 kez uygulama yapılır.

Ayçiçek, Mısır, Pamuk, Kanola

100 lt suya 300 ml dozda bitki 3-5
yaprak olduktan sonra 20 gün ara ile 2-3
uygulama yapılır.

2-3 lt/da dozda 20 gün ara ile 2 kez
uygulama yapılır.

Çilek

100 lt suya 250 ml dozda dikimden sonra
2 -3 kez 20 gün ara ile uygulanır.

2 lt/da yaprak oluşumu takiben 2
kez 20 gün ara ile uygulama yapılır.

Muz

Meyve tutumundan takiben 300 ml
dozda 20gün ara ile 2-3 kez uygulanır.

3 lt/da meyve oluşumu takiben 2-3
kez 20 gün ara ile uygulama yapılır.

Kavun, Karpuz, Kabak

3-5 yaprak oluşumundan sonra 100 lt
suya 250 ml dozda 2-3 kez 20 gün ara
ile uygulanır.

2 lt/da dozdan 3-5 yapraktan
itibaren 20 gün ara ile 3 kez
uygulama yapılır.